Säästä lämmityskustannuksissa ja pidä kotisi lämpö miellyttävänä

Moderni ilmalämpöpumppu on toimiva ja edullinen tapa saada kesäisin kutsuvan raikas ja talvisin miellyttävän lämmin koti. Meiltä saat niin ilmalämpöpumppulaitteet kuin niiden asennuksen.

Laske laskurilla kuinka paljon säästät lämmityskustannuksissa, jos vaihdat nykyisestä lämmitystavastasi ilmalämpöpumppuun. Kokosimme myös usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista eduista sinulle ja kodillesi.

Ilmalämpöpumput Kaakkois-Suomi

Teemme ilmalämpöpumppuasennuksia koko Kaakkois-Suomen alueella, aina Loviisasta Lappeenrantaan. 
Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysmuoto ja toimii erinomaisesti varsinaisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalla vähentäen kokonaislämmityskustannuksiasi. Autotallissa se voi toimia jopa pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä. Ilmalämpöpumpun avulla lämmityslaskusi voi pienentyä vuodessa useita satoja euroja.

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttavat muun muassa asunnon koko ja sen lämmöntarve. Mitä isompi asunto ja lämmitettävä tila on, sitä tehokkaampi laite tarvitaan.

Autamme sinua valitsemaan asuntoosi sopivan ilmalämpöpumpun. Saat kauttamme Panasonicin tuotteet pitkän laitetakuun kanssa sekä muut markkinoiden johtavat tuotteet.

Avarat tilat ja hyvä lämmönjakaantuminen lisäävät säästön määrää. Pumput pystyvät levittämään lämmön useimmissa taloissa tasaisesti, kunhan ne sijoitetaan oikein.

Asennamme kotiisi ilmalämpöpumput sovittuna ajankohtana ja yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Lue lisää ilmalämpöpumpun eduista ja asentamisessa huomioitavista tekijöistä.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti!

Asennukset sovitussa aikataulussa!

Sertifioidut asentajamme tekevät ilmalämpöpumppujen asennukset laadukkaasti, luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Suunnittelupalvelumme auttaa parantamaan energiatehokkuutta ja säästämään sähkölaskussa. Kauttamme saat myös laitteet ja muut asennuksessa vaadittavat tarvikkeet.

Tiesithän että asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kerro, mistä palvelustamme olet kiinnostunut. Olemme pian yhteydessä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä palvelustamme olet kiinnostunut:*

Yhteystiedot

Nimi*
Miten haluat yhteydenoton mieluiten?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ilmalämpöpumppu Kotka, Loviisa, Hamina, Pyhtää, Kouvola ja Lappeenranta | Dalhfors Oy

Dalhfors Oy on valtuutettu Panasonic Pro partner

Dalhfors Oy on Panasonic Pro partner -asennusliike. Annamme asentamillemme Panasonic-ilmalämpöpumpuille 5 vuoden laitetakuun. Kysy meiltä lisätietoja!

Tutustu tästä Panasonicin ilmalämpöpumppuvalikoimaan.

Dalhfors Oy Scroll to Top