Etsitkö ilmalämpöpumpun asennusta Kouvolassa?

Ilmalämpöpumppu Kouvola. Dalhfors Oy on kotkalainen yritys ja hoitaa laitteet ja asennukset luotettavasti ja laadukkaasti Kouvola alueella kuin myös koko Kaakkois-Suomessa.

Laske laskurilla kuinka paljon säästät lämmityskustannuksissa, jos vaihdat nykyisestä lämmitystavastasi ilmalämpöpumppuun. Kokosimme myös usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista eduista sinulle ja kodillesi.

Ilmalämpöpumppu Kouvola

Teemme ilmalämpöpumppuasennuksia Kouvolassa ja Kymenlaakson alueella. Ilmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkaan lämmitysratkaisun ja sopii loistavasti käytettäväksi yhdessä nykyisen lämmitysjärjestelmäsi kanssa vähentäen lämmityskuluja. Autotalleissa ilmalämpöpumppu voi toimia myös itsenäisenä lämmityksen päämuotona. Ilmalämpöpumpun avulla lämmityslaskusi voi pienentyä vuodessa useita satoja euroja.

Olemme täällä auttamassa sinua löytämään kotiisi täydellisesti sopivan ilmalämpöpumpun. Saat kauttamme Panasonicin tuotteet pitkän laitetakuun kanssa sekä muut markkinoiden johtavat tuotteet.

Kotiisi asennetaan ilmalämpöpumput sovitussa aikataulussa ja yhteisesti laaditun suunnitelman perusteella. Lue lisää ilmalämpöpumpun eduista ja asentamisessa huomioitavista tekijöistä.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti!

Asennukset sovitussa aikataulussa!

Sertifioidut asentajamme tekevät ilmalämpöpumppujen asennukset laadukkaasti, luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Suunnittelupalvelumme auttaa parantamaan energiatehokkuutta ja säästämään sähkölaskussa. Kauttamme saat myös laitteet ja muut asennuksessa vaadittavat tarvikkeet.

Tiesithän että asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kerro, mistä palvelustamme olet kiinnostunut. Olemme pian yhteydessä! Ilmalämpöpumppu Kotka

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä palvelustamme olet kiinnostunut:*

Yhteystiedot

Nimi*
Miten haluat yhteydenoton mieluiten?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ilmalämpöpumppu Kotka, Loviisa, Hamina, Pyhtää, Kouvola ja Lappeenranta | Dalhfors Oy

Dalhfors Oy on valtuutettu Panasonic Pro partner

Dalhfors Oy on Panasonic Pro partner -asennusliike. Annamme asentamillemme Panasonic-ilmalämpöpumpuille 5 vuoden laitetakuun. Kysy meiltä lisätietoja!

Tutustu tästä Panasonicin ilmalämpöpumppuvalikoimaan.

Dalhfors Oy Scroll to Top