Etsitkö ilmalämpöpumpun asennusta Kotkassa?

Ilmalämpöpumppu Kotka. Dalhfors Oy on kotkalainen yritys ja hoitaa laitteet ja asennukset luotettavasti ja laadukkaasti Kotkan alueella kuin myös koko Kaakkois-Suomessa.

Laske laskurilla kuinka paljon säästät lämmityskustannuksissa, jos vaihdat nykyisestä lämmitystavastasi ilmalämpöpumppuun. Kokosimme myös usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista eduista sinulle ja kodillesi.

Ilmalämpöpumppu Kotka

Teemme ilmalämpöpumppuasennuksia Kotkan ja Kymenlaakson alueella. 
Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysmuoto ja toimii erinomaisesti varsinaisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalla vähentäen kokonaislämmityskustannuksiasi. Autotallissa se voi toimia jopa pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä. Ilmalämpöpumpun avulla lämmityslaskusi voi pienentyä vuodessa useita satoja euroja.

Autamme sinua valitsemaan asuntoosi sopivan ilmalämpöpumpun. Saat kauttamme Panasonicin tuotteet pitkän laitetakuun kanssa sekä muut markkinoiden johtavat tuotteet.

Asennamme kotiisi ilmalämpöpumput sovittuna ajankohtana ja yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Lue lisää ilmalämpöpumpun eduista ja asentamisessa huomioitavista tekijöistä.

Pyydä ilmainen konsultointikäynti!

Asennukset sovitussa aikataulussa!

Sertifioidut asentajamme tekevät ilmalämpöpumppujen asennukset laadukkaasti, luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Suunnittelupalvelumme auttaa parantamaan energiatehokkuutta ja säästämään sähkölaskussa. Kauttamme saat myös laitteet ja muut asennuksessa vaadittavat tarvikkeet.

Tiesithän että asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kerro, mistä palvelustamme olet kiinnostunut. Olemme pian yhteydessä! Ilmalämpöpumppu Kotka

"*" näyttää pakolliset kentät

Mistä palvelustamme olet kiinnostunut:*

Yhteystiedot

Nimi*
Miten haluat yhteydenoton mieluiten?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ilmalämpöpumppu Kotka, Loviisa, Hamina, Pyhtää, Kouvola ja Lappeenranta | Dalhfors Oy

Dalhfors Oy on valtuutettu Panasonic Pro partner

Dalhfors Oy on Panasonic Pro partner -asennusliike. Annamme asentamillemme Panasonic-ilmalämpöpumpuille 5 vuoden laitetakuun. Kysy meiltä lisätietoja!

Tutustu tästä Panasonicin ilmalämpöpumppuvalikoimaan.

Dalhfors Oy Scroll to Top